Chcete sa v roku 2019 zamerať na sebarozvoj? Navštívte tieto slovenské konferencie o marketingu, IT a dizajne.

Konferencie sú nielen miestom, kde môžete nadobudnúť nové vedomosti a učiť sa od tých najlepších, ale aj spoznať nových ľudí s rovnakými záujmami.

Marketing Live

V prvom štvrťroku si môžete dať ešte oddychový režim. Konferencia Marketing Live sa totiž uskutoční 16. apríla 2019. Uskutoční sa v bratislavskom Hoteli Tatra a privíta 150 účastníkov, medzi ktorými môžete byť aj vy. Ideálne, ak sa chcete zlepšiť v online marketingu, ste marketingovým či kreatívnym riaditeľom alebo vám je jednoducho blízke budovanie brandu, organizácia eventov. Na svoje si prídu aj účastníci, ktorí sa pohybujú v oblasti PR. Reč bude aj o influencer marketingu či employer brandingu.

Marketing that Sells

Ako už názov napovedá, aj táto konferencia bude zameraná najmä na marketing. A tak si na nej prídu na svoje hlavne marketingoví a obchodní riaditelia, špecialisti online marketingu a predaja a všetci, ktorí hľadajú inšpiráciu a nové vedomosti z oblasti budovania brandu, komunikácie a organizovania podujatí. Našli ste sa v tom? Podrobný zoznam pre tohtoročný Marketing that Sells ešte nie je známy, o jeho zaujímavosti vás však určite presvedčia minuloroční spíkri – Silvia Wenderlová (Head of Marketing, Poštová banka),  Ľubomír Bercel (Brand Identity Designer, ESET), Vladimír Rejlek (Digital Director Wunderman). Do diára si môžete zapísať dátum 17. október 2019 a miesto Hotel Tatra v Bratislave. Networkovať budete môcť až s 200 návštevníkmi.

Daily Web

A na záver roka tu máme aj niečo pre webových vývojárov. A nielen pre nich. Na konferencii Daily Web sa stretnú aj marketingoví a projektoví manažéri. A ak ste dizajnér, tak by ste tiež mali o návšteve konferencie pouvažovať, Daily Web sa totiž zameria aj na účastníkov z oblasti dizajnu. Takmer 200 účastníkov už tradične stretnete v Hoteli Tatra v Bratislave 5. decembra 2019.